Leden: Bastiaan

De muzikale ontwikkeling van Bastiaan begint op de blokfluit, zoals het hoort. Daarna moet er overgestapt worden naar een ander instrument maar de keuze blijkt niet mee te vallen. Voor zowel de bariton als de trombone wordt een diploma gehaald, maar binnen de plaatselijke harmonie kan hij toch niet echt zijn draai vinden.

Tijdens zijn middelbare schooltijd mag hij van iemand een akoestische gitaar lenen, en dit spreekt meer tot de verbeelding. Al gauw wordt er een elektrische gitaar aangeschaft. In de studententijd krijgt hij wat gitaarles en mag hij zelfs een keer meespelen met het Popcollectief tijdens de zaterdagavond van de Keidagen. Daarna is hij nooit meer gevraagd...

Aan het eind van het jaar 2000 wordt Bastiaan toegevoegd aan de band Leftover die ontstaat uit de korfbalvereniging. Er wordt elke week gerepeteerd en er volgen ook optredens, maar na wat bezettingswisselingen blijkt eind 2008 dat de rek er uit is en wordt de band in de ijskast gezet.

Begin 2012 wordt gepolst of hij interesse zou hebben om bij The Froxx te komen spelen, en hij hoeft niet lang over het ja-woord na te denken.

In zijn cd-archief zul je vooral veel gitaarmuziek tegenkomen, varierend van bluesrock en progressief (Dream Theater!) tot zeer zwaar metaal. Ook zijn verzameling Fratsen, Raggende Manne en Art of Noise is vrij uitgebreid. Maar het meest trots is hij op een cd-single van Right Said Fred en op het feit dat er niets van Rob de Nijs in zijn collectie voorkomt.
Bastiaan